CUSTODY : s/t KIRKAS VINYYLI

CUSTODY : s/t KIRKAS VINYYLI
7": 7 €  OSTA»
Hieno paketti, hienoa musaa, hienoja miehiä.. emo dad punk rock 2015 ookoo!!

Tämän ostaneet ostivat myös näitä:

ERIKOISTUOTE : Erikoistuote Sekalaiset
6,66 €
HUOM!!! ÄLÄ TILAA TÄTÄ TUOTETTA, NIMIKE ON JÄRJESTELMÄSSÄ SIKSI ETTÄ SEN KAUTTA SAA LYÖTYÄ VIELÄ LISTAAMATTOMIA TUOTTEITA MYYMÄLÄN KASSAAN TÄSSÄ VAASANKADULLA!!!
(Loppuunmyyty)
30 €
12 tuumaa kertoo tarinoita levykaupoista ja ihmisistä niiden takana. Kirjaa varten on tehty lähes 50 haastattelua, otettu uusia valokuvia ja kaivettu arkistomateriaalia. Moni pitkäänkin toiminut levykauppa dokumentoidaan nyt ensimmäistä kertaa. Ääneen pääsee niin aktiivisia kuin lopettaneita levykauppiaita yhdeksästä kaupungista eri puolilta Suomea.
(Loppuunmyyty)
25 €
(Loppuunmyyty)
5 €
Maximum Rocknroll #392, the January 2016 issue, features BLANK SPELL from Philadelphia, Oakland’s ANDY HUMAN, G.L.O.S.S. tour diary, East Anglian hardcore from VOLUNTEERS, S.H.I.B.G.B.’s retrospective, Detroit’s Salinas Records, Beirut’s TEX FOX, ROOM 101 one-man band from New Orleans, photo spreads from Static Shock Weekend and Austin’s Collective Delusion/Mass Hysteria exhibition, Still Not Quiet on the Western Front fest announcement.

Muut Custody -tuotteet valikoimastamme:

s/t cd
12 €
Odotettu debyytti-albumi tältä kotimaiselta melopunk-bändiltä! Soittajilla taustaa mm. bändeissä kuten Cigarette Crossfire, NHL95 ja Bazed ja musa jossain Samiamin ja Leatherfacen välimaastossa! Parasta tämän tyylisuunnan kampetta Suomessa tällä hetkellä!
18,50 €
Odotettu debyytti-albumi tältä kotimaiselta melopunk-bändiltä! Soittajilla taustaa mm. bändeissä kuten Cigarette Crossfire, NHL95 ja Bazed ja musa jossain Samiamin ja Leatherfacen välimaastossa! Parasta tämän tyylisuunnan kampetta Suomessa tällä hetkellä! Rajoitettu sininen vinyyli!
Fleminginkatu 11 - 00550 Helsinki - avoinna ma-pe: 11-18 la: 12-16 - puh: 040-6695556

Viimeksi saapuneita